KASTAMONU / DADAY - Şehit Ümit Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Muay Tahai Avrupa ikincisi öğrencimiz ile Bilek Güreşi İl ikincisi öğrencimize madalyaları Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Murat ÇOLAK tarafından takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında 9. sınıfa başlayan ve evde eğitim hizmeti alacak olan öğrencimiz Sefa YILMAZ evinde ziyaret edilmiştir. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ŞİRİN, Okul Müdürü Murat KARACA, Öğretmen Mehmet SÜNER katılım sağlamıştır. Aileye misafirperverlikleri için teşekkür eder, öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

May

Öğrencilerimiz, 28-30 Nisan tarihleri arasında Samsunda gerçekleştirilen Futsal Turnuvasında ter döktü. Beden Eğitimi öğretmenimiz öncülüğünde çalışan öğrencilerimiz Futsal Turnuvasında rakipleri ile karşılaşak  fair play ruhu ile mücadele etti.Okulumuz öğrencileri gerçekleştirilen sportif faaliyetler aracılığı ile spor kültürünü benimsemiş, sporu yaşam biçimi haline getirmiş, paylaşımcı, katılımcı ve takım ruhu gelişmiş bireyler olarak yetişir.Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekür ederiz.

Şbt

Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor Projesi kapsamında İlçemiz Şehit Ümit Demirci ÇPAL öğrencilerine yardımlaşma, sevgi, merhamet vb. özellikleri kazandırmak amacıyla okul öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip Tüfekçi Köyünde ikamet eden aynı zamanda okula adının verildiği şehidin, annesi Pakize DEMİRCİ'yi ziyaret etmiştir. Elektrik ve Elektronik Alanı(Mesem) öğrencileri prizlerin bakımı ile tasarruf ampulü değişimi yaparken Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencileri ilaçlar ve yan etkileri hususunda bilgilendirmede bulunmuştur. Şehit annesi ziyaretten ötürü memnuniyetini belirtmiştir.

Ock

Öğrencilerimize karnelerini dağıttık. 20.01.2023 tarihi itibari ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemi sona  erdi. Tüm öğrencilerimizin yeni döneme dinlenmiş, hazır halde gelmelerini bekliyor, iyi tatiller diliyoruz.